سفر معنوی کاروان راهیان نور دانشجویان دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۳ اخبار دانشگاه شهید مطهری خواهران
تعداد بازدید:۱۳۵
سفر معنوی کاروان راهیان نور دانشجویان دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران با هدف تجدید بیعت با شهدای جنگ تحمیلی و امام شهدا

در روز یکشنبه ۱۴ اسفند سال ۱۴۰۱ جهت تجدید بیعت با شهدای جنگ تحمیلی و امام شهدا و بستن میثاق مجدد با شهیدان دفاع مقدس، کاروان راهیان نور دانشجویان دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران، عازم مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس شد.

این کاروان که همه سال با همت «واحد فرهنگی و اموردانشجویان» و «بسیج دانشجویی» دانشگاه تشکیل می گردد، امسال نیز با ۴۹ نفر از دانشجویان خواهر و تعدادی از کارکنان دانشگاه در بازه زمانی یک هفته راهی مناطق جنگی جنوب شدند.

مراسم بدرقه این عزیزان شب گذشته در راه آهن مشهد با حضور تعدادی از دانشجویان و کارکنان دانشگاه انجام شد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: اردوی راهیان نور دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری شهیدان دفاع مقدس جنگ تحمیلی