ایمان آورده ها

ایمان آورده ها گالری

تکلیف مومن در انتخابات چیه ؟ رای من چه تاثیری دارد ؟ کاری از دبیرستان دخترانه شهید مطهری _دوره دوم شعبه حسنیه

برگزیدگان مسابقات فرهنگی و هنری ناحیه هفت و استان در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

برگزیدگان مسابقات فرهنگی و هنری ناحیه هفت و استان در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

دانش‌آموزان دبیرستان پسرانه‌ی دوره اول شهید مطهری مشهد مقدس، در مسابقات فرهنگی و هنری سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ موفق به کسب ۱۸ رتبه‌ی برتر در ناحیه هفت رشته‌ی الکترونیک در سه پایه و بصورت گروه دو نفره و ۱۰ رتبه‌ی استانی گردیدند که دو تن از آنان به مرحله‌ی کشوری راه یافتند.

ادامه مطلب
انتشار کتاب «فرشته شناسی، از دیدگاه شیخ اشراق و ملامحسن فیض کاشانی» از سوی انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره)

کتاب «فرشته شناسی، از دیدگاه شیخ اشراق و ملامحسن فیض کاشانی» نوشته سرکار خانم دکتر مهناز کهندانی از سوی انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) منتشر شد.