دکتر محمد مهدی اسماعیلی دانش آموخته دانشگاه شهید مطهری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم شد .

۰۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۴ اخبار
تعداد بازدید:۲۵۳
دکتر محمد مهدی اسماعیلی دانش آموخته دانشگاه شهید مطهری  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم شد .

دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری روز چهارشنبه (۲۰ مرداد) فهرست وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد که محمدمهدی اسماعیلی به عنوان گزینه پیشنهادی تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به قوه مقننه معرفی‌شده بود.

محمدمهدی اسماعیلی چهاردهمین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمهوری اسلامی ایران و در دولت سیزدهم است.

دکتر محمدمهدی اسماعیلی متولد ۱۳۵۴ و از طلاب دانش‌آموخته رشته فقه و حقوق در مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری و دارای مدرک دکترای علوم سیاسی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است.

عضو هیات علمی و مدیر گروه جامعه‌شناسی سیاسی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران، مدیرکل ارزیابی برنامه‌های تولیدی سیما و مؤسس قرارگاه رسانه سازمان صداوسیما، معاون فرهنگی‌ و اجتماعی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری، معاون سیاسی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی استاندار اصفهان، عضویت در کارگروه تحول فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس دفتر تحقیقات اجتماعی آستان قدس رضوی، مشاور فرهنگی و اجتماعی رئیس قوه قضاییه و معاون پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی بخشی از سوابق اجرایی اسماعیلی است.

ضمن تبریک به جناب آقای دکتر اسماعیلی؛ مجموعه شهید مطهری برای ایشان آرزوی موفقیت دارد.